Kampet Verore

Zakonisht zgjasin 3-8 ditë dhe zhvillohen në Qendrën e bukur Rekreative të Gërmisë në Prishtinë.

Ne kemi zhvilluar më shumë se 30 kampe me sukses, duke përfshirë më shumë se 500 të rinjë nga Kosova, Ballkani, disa shtete evropiane e deri në Zelandën e Re.