APLIKO DHE BËHU PJESË E EMISIONIT "TOK ME TOKËN"!

I ke 14 deri në 17 vjet?

Dëshiron të njoftosh shoqëri të re?
Të pëlqen të provosh aktivitete argëtuese dhe edukative?

Nëse po, APLIKO këtu → http://hyperurl.co/tokmetokenshow

Afati i fundit për aplikim është 31 tetori!