QENDRA MULTIMEDIA DHUROI 58 LIBRA PËR NXËNËSIT E HANIT TË ELEZIT!

Qendra Multimedia dhuroi 58 libra për këndin e leximit të shkollës së mesme “Dardania” të Hanit të Elezit!

Kampistët tanë të Hanit të Elezit gjatë kampit të “Super-Vullnetarëve” ndërtuan një kënd të leximit për shkollën e tyre e cila ishte një ndër projektet e vullnetarizmit edukativ.

Faleminderit Qendra Multimedia për përkrahjen dhe bashkëpunimin e mirë.