FALEMINDERIT KLAN KOSOVËS PËR SHFAQJEN E STORJES "DEMOS-TI"!

Falemnderit Klan Kosova për storjen rreth projektit tonë Punëtoritë e Demokracisë - Demos-TI!

Këtë projekt e implementojmë në bashkëpunim me Kuvendin e Kosovës dhe deri tani kemi pasur më shumë se 10,000 nxënës nga rreth 20 Komuna të Kosovës!

Ndiqni videon më poshtë për të parë se si përmes edukimit jo-formal nxënësit mësojnë për demokracinë.