APLIKO PËR KAMPIN VEROR TË SHKENCËS DHE TEKNOLOGJISË!

Je vajzë 15-18 vjeçare dhe të pëlqen shkenca dhe tekonologjia?

APLIKO për Kampin Veror të Shkencës dhe Teknologjisë!

Ky kamp ndërkombëtar do të mbahet për herë të parë në Prishtinë!

Kampi organizohet nga Qeveria Amerikane, INTEL, Girl Up dhe Fondacioni i Mileniumit të Kosovës (MFK).

Afati i aplikimit është shtyer për 14 prill, 2019. Për të aplikuar, klikoni këtu → https://girlup.typeform.com/to/c8Yd6R?fbclid=IwAR3qZWw8cd11zrX_OaVrim2ZaLNssoy1Hg_-KiP0BDqpY7ZdJnEsYFfkIT0

Shënim: Njohja e gjuhës angleze është kusht për të aplikuar.