BASHKOJUNI KONFERENCËS SË PARË TË VULLNETARIZMIT EDUKATIV NË KOSOVË!

Ejani dhe merrni pjesë në konferencën e parë të Vullnetarizmit Edukativ në Kosovë, “Vullnetarizmi Edukativ për Fuqizim të Rinisë“!

REGJISTROHU duke klikuar këtu → http://toka-ks.org/Al/konferenca-e-vullnetarizmit-edukativ/

Pjesëmarrja në konferencë është FALAS.

//Afati i fundit për regjistrim në Konferencë është me 22 prill 2019!