Kampet Online

Si pasojë e pandemisë të shkaktuar nga virusi COVID-19, kemi vendosur që deri në njoftim të ardhshëm kampet të mbahen online. Edhe pse do të na mungojë natyra, shoqëria dhe aktivitetet e shumta që zakonisht i bëjmë në Qendrën Rekreative të Gërmisë në Prishtinë, ju sigurojmë se nuk do të mungojë entuziazmi, dëshira dhe energjia që i bën të veçantë kampet tona, por tashmë në një formë tjetër.

Kampi 2020, online po t'pret!