Kampi i Mentorëve të Rinj

Kampi trajnues “Mentorët e Rinj” bashkoi 25 mentorë nga 9 komuna të ndryshme. Kampi pati për qëllim trajnimin e mentorëve të rinj me aftësi të reja të cilat do ju përcjellin gjeneratave të tjera.  

Kjo fushatë është pjesë e aktiviteteve ambientaliste, që është e financuar nga Agjencia Suedeze për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ndërkombëtar, (SIDA) përmes Programit të saj “Human Rightivism”.