Shfaqja e Shakespear-it

Këtë verë, TOKA së bashku me Youth Bridge Global nga SHBA-të ju ofron shansë unike që të merr pjesë në shfaqjen e një klasiku botëror "Ëndrra e një nate vere" të William Shakespeare.

Youth Bridge Global (YBG) është themeluar në vitin 2004 nga Dr. Andrew Garrod, professor në universitetin prestigjioz Dartmouth College në SHBA. YBG ka realizuar me dhjetëra shfaqje në shumë vende të botës, ku shumë nga pjesëmarrësit e shfaqjeve kanë vahzduar të kenë karrierë të suksesshme në aktrim. Për më shumë informata rreth programeve të kaluara, dhe sukseseve të ish-pjesëmarresve, shihni http://www.ybglobal.org/