Stafi

Jemi një grup që besojmë në punën që e bëjmë. Me një staf të moshës mesatare 26 vjeçare, jemi një mozaik shumëngjyrësh i njerëzve me më shumë se 20 vjet të përvojës së përbashkët në edukimin kreativ, në Kosovë dhe ndërkombtarisht.